Coș
Coșul dvs. de cumpărături este momentan gol
Electronic-Star

DJ PA Set "Punch Line" pentru 300 de persoane 1200W Mixer USB

de la 1 clienții
4986.00 Lei 4469.00 Lei
În prezent nu există produse disponibile!
Costuri de transport: de la 0.00 Lei
Produsul este gata pentru expediere și va fi trimis imediat după înregistrarea plății trimis.

DJ PA Set "Punch Line" pentru 300 de persoane 1200W Mixer USB

Text für Setartikel..

Setul "Punch Line" de pe DJ-PA este echipat cu un player USB SD cu dublă CD, un amplificator PA, un mixer cu 4 canale, o pereche de difuzoare și suporturi pentru difuzoare.

Livrat într-o carcasă cu rack de 48 cm precablat.

Putere de 1200 W pentru sunetul evenimentelor cu până la 300 de persoane și un orizont de desfășurare profesionist.

Art.-nr .: PL-10003271-10002870 / 60000356

Putere de 1200 W pentru sunetul evenimentelor cu până la 300 de persoane și un orizont de desfășurare profesionist.

Setul de sunet DJ PA "Punch Line" este un sistem PA cu 1200 W pentru o amplificare profesională a sunetului cu până la 300 de persoane. Prin utilizarea suportului pentru valize, echipamentul poate fi pus rapid în poziție pe scenă, iar timpii de dezmembrare și de transport pot fi mult reduse.

Design-ul rack, face setul nu numai pentru utilizatorii profesioniști DJ și PA în cluburi și baruri interesante, dar, de asemenea, pentru săli de sport, școli de dans, facilități de luat masa și pur și simplu toți utilizatorii care în mod regulat de muzică.

Componentele sunt, de asemenea, eficiente împotriva deteriorării transportului, protejate de carcasa robustă.

Amplificatorul PA furnizează cele două cutii PA de înaltă performanță cu un rezervor de putere suficient, ambele armonizându-se bine între ele și dând evenimentului dvs. asertivitatea necesară. Trepiedele incluse sunt ușor de configurat și transportate în geanta de transport și dimensiunilor mici în stare închisă.

Mixerul cu 4 canale vă permite să vă conectați la tot felul de surse audio (playere CD, platane, calculatoare, microfoane etc.), oferind în același timp o utilizare de primă clasă și libertate creativă.

Sursa audio este un controler CD-USB-SD de 2 locuri, care vă permite să redați piste MP3 din medii de stocare mobile, cum ar fi playere MP3, stick-uri USB și carduri SD.

Conținut de expediere:

1 x sistem Ibiza DJ1000 PA 2 x difuzoare Skytec fiecare 350W 1 x pereche de boxe Skytec Cablu PA de 2 x 10 metri

Inclus în set:

1 x sistemul Ibiza PA DJ-1000

Sistemul PA Ibiza DJ-1000 cu CD player cu 2 locuri, cu 2 intrări USB compatibile cu MP3 și 2 intrări SD pentru redarea directă a MP3-urilor etc., mixer cu 4 canale și amplificator.Caracteristici de top:

CD player cu 2 canale cu MP3 compatibil 2 USB și 2 intrări SD fiecare
jogger multifuncțional cu funcții de zgârieturi potrivită pentru instalarea rack-ului de 48 cm - fiecare câte 2 unități de înălțime
plus minus 4% 8%, pasul 16% cu funcția de înclinare înclinată și pasaj 10 secunde anti-șoc mixer bine structurat, cu controale de înaltă calitate (comenzi netede, vase durabile) și căi scurte de operare - ideale pentru amestecarea în bătăi diverse opțiuni de conectare - u.a. Efect Trimiteți secțiunea Primire pentru a conecta efecte externe pentru a maximiza libertatea în designul setului Egalizator pe 10 benzi pentru ambele canale de ieșire - pentru un model de sunet adecvat diferențiat, gen și piesă, precum și o mare libertate creativă 3 butoane de distrugere - fiecare pentru înălțime, mijloc și bas pentru filtrarea frecvenței imediate și amestecarea cu rollercoaster secțiune de efect extins cu ecou manipulabil și 8 efecte sonore pentru a îmbogăți setul puternic secțiunea micro tehnologia MOSFET modernă pentru o putere maximă de până la 960W. la 4 ohmi (2 x 150 W RMS) timp de creștere redus și proprietăți de sunet concludente numeroase opțiuni de conectare

Caracteristici:

formate redate: CD, CD-R, CD-RW, MP3 Unitate de conectare a conectorului: 2 x intrare USB (față), 2 x ieșire linia stereo cinch, 2 conectori PIN pentru conectarea la unitatea de control Unități de control: 2 conectori PIN pentru conectarea la unitatea de redare Conexiuni mixer: 6.3mm ieșire pentru căști, (2 x 6,3mm de intrare pentru microfon (a culcat pe valva), 6 x RCA intrare de linie, 2 x linie RCA / intrare phono comutabil), 1 x efect trimite-primi secțiune pentru conectarea la efecte externe, 1 x ieșire RCA înregistrare, 1 ieșire x RCA Booth, 1 x ieșire maestru RCA, 1 x 6.3mm maestru Navigare ușoară a dosarelor Conexiuni amplificator: Intrări: 1 x RCA stereo, 1 x 6,3mm (stereo), iesire: 1 x XLR (stereo), 1 x PA Speakon (stereo), 1 x șurub (stereo) Moduri unice și continuu de redare diferite moduri de timp Secțiunea Echo cu comenzi de întârziere, repetare și nivel și comutator de pornire / oprire secțiunea Microfon cu 2 micro-intrări, funcția de vorbire-over (-16 dB Crosstalk atenuare), volum reglabil separat pentru cele două microfoane și de control continuu pentru bas, de mijloc și înalte (la nivel mondial pentru ambele terminale) secțiunea Efecte cu 8 poate fi activată prin apăsarea unui buton de efecte (cu laser, mitralieră, explozie, împușcat RIM, sirenă, alarma, OZN sonoritatea și chimval) - efect de volum reglabil liber și viteza de redare efect Deconectarea canalului Fader prin comanda rotativă Funcția Cue (previzualizare) canal-wise comutare și reglabil prin fadercue separat pentru secțiunea efect și microfon Funcția Cue cu butoane Vue pentru canal atribuirea rapidă a canalului prin comanda rotativă Cantitate reglabilă prin canal Conectare pentru lampa BNC DJ VU metru cu canal reglabil volum (controale scufundate) LED-uri Ventilator de înaltă performanță montat în spate Răspunsul de frecvență: 20 Hz până la 20 kHz Distorsiune armonică totală:> 0,5% Raportul semnal-zgomot:> 98dB Separarea canalului:> 82dB Impedanță de intrare:> 10kOhm Funcția de reluare a buclă / funcția de buclă fără sudură Alimentare: 115 / 230V (comutare)

2 x difuzoare Skytec 2 x 600W

Boxă cu 2 căi, cu subwoofer de 30 cm și corn de titan. Carcasă ABS rezistentă. Potrivit pentru construirea trepiedului. Suport pentru unghi pentru a fi utilizat ca monitor de scenă.

Scurtă descriere:

Capacitate de încărcare de 200 W RMS (echivalentă cu puterea maximă de 350 W sau cu vârf de până la 600 W în intervalele de vârf absolute) Boxă cu 2 căi, cu subwoofer puternic de 30 cm (12 ") și corn de titan
rezistent la șoc, carcasă ABS ultra-ușoară și durabilă - ideală pentru utilizare în exterior Flanșă standard pentru trepieduri pe baza difuzoarelor Suport pentru unghi pentru a fi utilizat ca monitor de scenă Stivuibile în serie

Caracteristici:

Conexiuni: Intrare și ieșire prin PA / Speakon grilaj metalic mâner Impedanță: 8 ohmi (plus minus 20%) Sensibilitate: 99dB (plus-minus 3dB) Interval de frecvență (-3dB): 40z - 20kHz (-3dB)

Dimensiuni:

38 x 60 x 38 cm Greutate: aproximativ 11,9 kg


1 x pereche trepied pentru boxe Skytec

O pereche de difuzoare cu înălțime reglabilă pentru toate boxele cu flanșă standard. Ușor de montat și demontat, capacitate mare de încărcare. Livrare inclusiv sac.

Caracteristici de top:

stabilitate ridicată cu greutate redusă - aproximativ 2,5 kg per bucată construcție și asamblare prietenoasă pentru copii - șuruburi mari de blocareare Capacitate de încărcare: până la 25 kg per bucată

Caracteristici:

pliabil - ușor de transportat structuri metalice negre solide anti-alunecare picioare de cauciuc

Dimensiuni:

înălțimea minimă la răspândirea maximă: 115cm înălțime ajustabilă: joc de 75 cm Stand pe o raza maxima de 93 x 84cm Greutate: aproximativ 2,5kg pe bucată


Cablu PA de 2 x 10 metri

Set format din

DJ1000MKII, CD MP3 USB AUX

Codul produsului: 10015140

Suma inclusă: 1

Difuzor pasiv PA cu subwoofer de 30 cm (12 ") 400W

Codul produsului: 10003770

Suma inclusă: 2

Scurtă descriere:

 • Încărcare de 200W RMS (echivalentul a 400 W max., Sau până la 600 de wați de vârf în partea de sus absolută)
 • Difuzor cu 2-căi, cu un puternic subwoofer de 30 cm (12 ") și difuzor de titan tip horn
 • Construcție ABS puternică și ușoară - ideal pentru evenimente in aer liber
 • Cuib standard, pentru a fi plasat pe un trepied
 • Posibilitatea desfășurării monitorului
 • Capacitatea de a plasa mai multe difuzoare unul peste celălalt

caracteristici:

 • Porturi: PA / Speakon de intrare și de ieșire
 • Grilaj de protecție din metal
 • mâner
 • Impedanța: 8 ohmi (plus sau minus 20%)
 • Sensibilitate 99 dB (plus minus 3 dB)
 • Răspuns în frecvență (-3 dB): 40 Hz - 20 kHz (-3 dB)

Dimensiuni:

 • 38 x 60 x 38 cm
 • Greutate: aprox. 11.9 kg

Pereche de standuri Skytec pentru boxe cuib ambalaj

Codul produsului: 10002660

Suma inclusă: 1

1. Details Image 2. Details Image 3. Details Image 4. Details Image

Scurtă descriere:

 • Potrivit pentru difuzoare cu un cuib standard
 • Standul vine împreună cu pachetul de ambalare
 • Stabilitate ridicată şi greutate redusă, aprox. 2.5 kg / buc
 • Instalare foarte simplă - şuruburi de blocare mari
 • Capacitate: 30 kg / buc

caracteristici:

 • Pliabile - uşor de transportat
 • Construcţie din metal negru, solid
 • Tampoane de cauciuc anti-alunecare

Dimensiuni:

 • Înălţimea minimă de la desfacere maximă: 115 cm
 • Înălţime reglabilă între 75 cm
 • Dimensiunea construcţiei de la desfacere maximă: 93 x 84 cm
 • Greutate: aprox. 2.5 kg / buc

Comentarii clienți

de la 1 clienții
1
Comentarii clienți

DJ PA Set "Punch Line" pentru 300 de persoane 1200W Mixer USB

4986.00 Lei 4469.00 Lei
preț cu TVA
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe