Coș
Coșul dvs. de cumpărături este momentan gol

Aer conditionat portabil

Alege

Aer conditionat portabil

Foarte de se foloseste climatizarea mobila cu pompa, deoarece este avantajoasa, poate fi montata in orice incapere. Acest lucru face climatizarea mobila mult mai flexibila si universala. Singura conditionare o reprezinta vaporii caldura  care trebuie eveacuata.Climatizarea mobila produce destul de mult aer cald de la pompa, caldura care trebuie evacuata.  

In caz contrar, freonul  nu isi va mai face efectul. Spre deosebire de climatizarea clasica, cea mobila este construita dintr-o singura bucata, conectata la furtunul de evacuare. Furtunul trebuie sa fie pozitionat afara pentru scurgerea apei. Puteti incastra acest tip de climatizare in perete dar se va piaerde din capacitatea sa de racire si mobilitatea sa.

In special in cladirile noi este utilizata climatizarea alcatuita din doua parti. Aceasta distribuire a instalatiei functioneaza mult mai silentios decat concurenta sa, clima mobila, deoarece compresorul se afla in partea exterioara a peretelui si nu in interior. Aceste dispozitive sunt foarte eficiente si utile.Insa folosirea acestui tip de clima este destul de dificila in cazul in care instalatia se afla in zonele comune. 

Pe o parte poate provoca neplaceri vecinilor, iar pe de alta parte e nevoie de o firma specializata pentru instalare, ceea ce duce la costuri suplimentare.  Per total se poate spune ca sistemele divizate de clima reprezinta o alegere buna, daca vorbim de o cladire noua sau de o proprietate privata. Daca vorbim de o proprietate inchiriata atunci e recomandat sa folositi clima mobila, deoarece o puteti folosi oriunde, iar in timpul iernii o puteti depozita linistiti in pivnita.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe