Coș
Coșul dvs. de cumpărături este momentan gol
KLARFIT

Rocketkid, 140 cm trambulină, plasă internă de securitate, albastră

de la 2 clienții
419.00 Lei 359.00 Lei
Economisiți 14% Termen de livrare: 5 - 8 zile lucrătoare

Vă rugăm selectați o opțiune:

Costuri de transport: de la 0.00 Lei
Produsul este gata pentru expediere și va fi trimis imediat după înregistrarea plății trimis.

Puteți modifica comanda dvs. în orice moment.

Rocketkid, 140 cm trambulină, plasă internă de securitate, albastră

Săritul pe trambulină este foarte distractiv. Încercați și dumneavoastră această experiență cu trambulina Klarfit Rocketkid!

Dintr-un motiv bun, săritul pe trambolină devine din ce în ce mai popular. Mai ales pentru cei mai tineri din familie, este un factor de mare distracție. Copii și părinții pot găsi oportunitatea perfectă de a crea copiilor lor o mișcare în aer liber - copii sunt în general, plini de energie, doresc să sară, să să miște, pur și simplu sa-și descarce energia. În plus, utilizarea trambulinei crește condiția fizică și coordonarea fiecărei grupe de vârstă, astfel se promovează abilitățile motorii și simțul echilibrului. Săritul întărește de asemenea muschii si îmbunătațește continuu mobilitatea - fără a afecta articulațiile. Suprafața medie de sărit de 2 metri și jumătate oferă spațiu suficient pentru salturi mari și mici.

Pentru dispozitivul Rocketkid , Karlstein a refăcut și îmbunătățit design-ul. În prim-plan se află mai presus de toate siguranța. Trebuie remarcată mai întâi scara de intrare nouă, treptele acesteia au fost înlocuite cu trepte anti-alunecare din plastic. Acestea se încălzesc mai puțin la soare și oferă prin suprafața netedă, confortabilă, anti-alunecoasă un acces sigur la trambulină. Trei picioare duble oferă o locație solidă și stabilă, iar design-ul deosebit crește stabilitatea. În orice caz, suprafața unde este așezată trambulina trebuie să fie dreaptă. Plasa de siguranță este opțională și oferă protecție suplimentară împotriva accidentărilor. Spre deosebire de multe produse comparabile, trambulina Rocketkid de la Klarstein are plasa montată în interior, ceea ce împiedică căderea din trambulină sau contactul cu arcuri. Mănerele plasei sunt în mod evident căptușite cu plastic.

În plus, față de caracteristicile speciale de siguranță, trambulina Rocketboy va atrage atenția prin prelucrarea de calitate. Suprafața de sărit este fabricată din polipropilenă și are un finisaj de protecție UV, pentru o durabilitate sporită. Mai ales în lumina puternică a soarelui, în timpul verii. Arcurile sunt galvanizate și oferă o experiență de neuitat de sărituri. Cadrul metalic și scara de intrare sunt lăcuite, astfel durabilitatea pieselor metalice se îmbunătățește. Împreună cu capacul de ploaie, dispozitivul Rocketkid de la Klarfit este rezistent și poate fi utilizat în ploaie. Contrastul plăcut de albastru și părți negre ale cadrului fac această trambulină un decor real pentru fiecare grădină.

Trambulina de grădină Klarfit Rocketkid are o capacitatea de încărcare maximă de 50 kg disponibilă pentru aproape toată lumea. În zilele ploioase trambulina se poate proteja cu ușurință prin capacul livrat.

Vă rugăm să rețineți că dispozitivul este livrat ca un set. Sunt incluse instrucțiuni de asamblare ilustrate și accesoriile necesare.

Culori disponibile și dimensiuni: albastră, roz (10027936)

Instrucțiuni de utilizare pentru PDF

Detalii privind produsul

Scurtă descriere:

 • Trambulină stabilă de 140 cm cu o capacitate max. de încărcare de 50 kg
 • Plasă de siguranță inclusă cu bare negre căptușite
 • Suprafață din polipropilenă, rezistentă la razele UV, cu arcuri bungee
 • Aspect tineresc cu un motiv de rachetă

caracteristici:

 • Trei picioare duble lăcuite pentru sărituri stabile
 • Inclusiv prelată pentru ploaie
 • Materialul suprafeței de sărit: polipropilenă
 • Materialul tijei: metal galvanizat
 • Capace rotunjite cu aspect plăcut albastru din spumă
 • Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani

Conținutul expedierii:

 • 1 x trambulină - set de montaj
 • 1 x plasă de siguranță
 • manual

Dimensiuni:

 • Diametru: 150 cm
 • Înălțime: 150 cm
 • Înălțime cadru: 35 cm
 • Greutate totală: aproximativ 14 kg

Comentarii clienți

de la 2 clienții
1
1
Comentarii clienți

Rocketkid, 140 cm trambulină, plasă internă de securitate, albastră

419.00 Lei 359.00 Lei
preț cu TVA
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe