Coș
Coșul dvs. de cumpărături este momentan gol

Boxe portabile bluetooth

Alege
  • Pagina 1 / 2
  • Pagina 1 / 2

Boxe portabile bluetooth

Difuzoare cu Bluetooth

Era triumfatoare a telefoanelor inteligente nu se va sfarsi prea curand, insa deja mai mult de o treime dintre populatia are un telefon inteligent asupra sa. Acest fenomen a inceput sa ia amploare in anul 2009 si inca nu se stie cand se va sfarsi. Dar muzica poate fi ascultata doar prin difuzoarele telefonului ceea ce a devenit obositor. Sunetul nu este de calitate si se aude slab.

Difuzoarele cu bluetooth - mult mai mobile

Difuzorul cu bluetooth are o multitudine de avantaje. Foarte usor poate fi controlat de un telefon sau o tableta. Indiferent daca alegeti intre telefon sau tableta- acesta poate fi conectat cu toate dispozitivele care au bluetooth. Pentru a asculta melodii din biblioteca muzicala proprie este de ajuns sa conectati cele doua dispozitive prin bluetooth, sa tineti telefonul sau tableta la o distanta de aproximativ 20 cm de difuzor si sa va bucurati de muzica buna. Aveti la dispozitie si conectarea automata, asta insemnand ca daca si telefonul si difuzorul au bluetootul pornit se vor conecta automat. In cazul in care vi se cere un cod PIN trebuie introdus codul PIN al difuzorului in telefon pentru a se efectua conexiunea. Acest cod in general este ''0000'' sau ''1234''. Cel mai bine este sa cautati care este codul PIN in manualul de utilizare.

In interior sau exterior - conexiunea bluetooth este disponibila oriunde

Puteti asculta muzica in toata casa cu difuzorul cu bluetooth, chiar daca suna putin netraditional. Doriti sa ascultati o arie dintr-o partitura in timp ce faceti dus? Sau preferati